Accident mortal pe 13 Decembrie. Un şofer băut şi-a ucis soţia şi a rănit alt bărbat după ce nu a acordat prioritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs pe strada 13 Decembrie. FOTOInfo Trafic Braşov
Accidentul s-a produs pe strada 13 Decembrie. FOTOInfo Trafic Braşov

O femeie a murit şi alte două persoane au fost rănite într-un accident petrecut azi-noapte pe 13 Decembrie. Totul după ce un şofer băut nu a acordat prioritate. Patru maşini au fost implicate în accident.

Accidentul s-a produs pe una dintre cele mai circulate artere din Braşov, strada 13 Decembrie, în faţă la Isaran, după ce un şofer nu a acordat prioritate când a vrut să intre pe o stradă laterală. Cele două autoturisme s-au ciocnit frontal. În urma impactului, una dintre maşini a ricoşat în alte două autoturisme parcate. La faţa locului au intervenit patru echipaje SMURD şi două autospeciale, dintre care una pentru descarcerare. O femeie de 32 de ani a rămas blocată într-una din maşinile distruse. Salvatorii au reuşit să o elibereze, dar femeia a intrat în stop cardio-respirator. A fost resuscitată timp de 40 de minute, fără succes. Medicii au fost nevoiţi să pronunţe decesul. Alţi doi bărbaţi au fost şi ei răniţi şi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

„Un conducător auto în vârstă de 40 ani din Braşov, care circula pe strada 13 Decembrie, nu ar fi acordat prioritate la efectuarea virajului la stânga către strada Nicolae Labiş, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 36 ani, care circula înspre strada. Independenţei. În urma evenimentului a rezultat decesul unei femei în varsta de 32 ani, respectiv soţia primului conducator auto, rănirea gravă a acestuia şi rănirea uşoară a celuilal conducător auto“, au anunţat poliţiştii. 

Şoferul care a provpcat accidentul era băut şi testul a arătat o concentraţie de 0,33 alcool în aerul pur expirat. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurarilor producerii evenimentului şi dispunerea măsurilor legale

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite