FOTO Demonstraţii de gătit în aer liber pe strada Postăvarului. Braşovenii sunt invitaţi să guste delicatese, pregătite de cei mai buni bucătari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băcătarii au pregătit cele mai gustoase preparate. FOTOSimona Suciu
Băcătarii au pregătit cele mai gustoase preparate. FOTOSimona Suciu

Cele mai bune restaurante din Braşov şi-au mutat băcătăriile în stradă, îns copt caritabil. Braşovenii care ajung astăzi pe strada Postăvarului pot gusta preparate care se care mai delicioase.

Câteva dintre delicatesele preparate de bucătari renumiţi. Dacă ajunge pe strada Postăvarului nu vă veţi putea abţine să nu gustaţi măcar una dintre delicatese.

În plus, vor putea cumpăra bilete de tombolă la care pot câştiga vouchere la restaurantele participante, ustensile de bucătărie şi condimente pentru preparate savuroase.

În plus, participanţii sunt invitaţi să îşi voteze restaurantul preferat, fiind automat înscrişi într-un concurs care are ca premiu o invitaţie de două persoane la o cină elegantă, într-o locaţie exclusivistă, cea care va încheia prima ediţie a Festivalului „Braşovul în bucate“.

Pentru prima dată, duminică, 4 august, Bastionul Ţesătorilor îşi deschide porţile pentru a găzdui un dineu. Începând cu ora 20.00, restaurantele participante vor oferi aici, un meniu gourmet, alcătuit din trei feluri de mâncare. Mario & The Teachers îi vor încânta pe invitaţi cu acorduri de jazz, iar unul dintre cei mai iubiţi maeştrii bucătari din România va oferi o demonstraţie culinară de excepţie. Pentru că locurile sunt limitate la 12 pentru fiecare restaurant, cei care doresc să guste din delicatesele pregătite cu această ocazie, trebuie să opteze în prealabil pentru unul dintre restaurante şi să cumpere un bilet în valoare de 100 de lei. Toate încasările vor fi donate Fundaţiei Hospice Casa Speranţei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite