FOTO Cetatea Râşnov s-a reîntors la atmosfera medievală. Un film de Hollywood se turnează în incinta fortăreţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cetatea Râşnov va rămâne închisă până în data de 9 noiembrie, ca urmare a faptului că în incinta acesteia se turnează cea de-a cincea parte a peliculei Dragonheart.

Cetatea Râşnov este închisă în perioada 5 – 9 noiembrie, deoarece se turnează o parte din filmul american Dragonheart 5, au anunţat astăzi reprezentanţii Primăriei Râşnov.

Cu toate că producătorii filmului nu doresc să facă public nimic din ce se întâmplă în această perioadă în cetate, pentru a nu influenţa bunul mers al filmărilor, Adevărul a intrat în posesia unor poze care arată care este starea de spirit de la Cetate. Cadrele surprind atmosfera medievală din Cetate, actorii şi figuranţii fiind îmbrăcaţi în haine simple care ne duc cu gândul la imaginea pe care o avea fotăreaţq cu secole în urmă, când era ca o casă pentru sute de râşnoveni. După cum au precizat reprezentanţii Primăriei Râşnov, mai multe poze sau filmări vor fi făcute publice abia în luna martie, atunci când va fi lansată pelicula pe marile ecrane.

Citeşte şi:

Un film de Hollywood cu dragoni, turnat în Cetatea Râşnov. 500 de braşoveni vor juca roluri de figuranţi în noul sezon al peliculei „DragonHeart“

FOTO Vedetele de Hollywood de la ferma unui braşovean. Caii săi şi atelajele pe care le-a construit au apărut în filme celebre

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite