FOTO Castelul Bran, închiriat de americani în noaptea de Halloween. Cât au plătit pentru a petrece alături de Dracula

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Halloween, Castelul Bran nu va mai derula evenimente speciale pentru public, obiectivul fiind închiriat pentru o petrecere privată a unui grup din SUA.

G Adventures, una dintre cele mai mari agenţii de turism de aventură din lume, va aduce la Bran 1.000 de americani, care au plătit 329 de dolari pentru a se distra o noapte în Castelul Contelui Dracula, dar şi pentru a vizita alte obiective din ţară, cum ar fi Biserica Neagră din Braşov sau Cetatea Poienari, una dintre principalele cetăţi ale lui Vlad Ţepeş. Astfel, Castelul va fi deschis publicului pentru vizitare doar pe timp de zi, iar odată cu lăsarea serii se va derula petrecerea specială de Halloween pregătită de către G Adventures pentru americani. 

Ţinutele ciudate, obligatorii

Turiştii vor putea să rătăcească prin tuneluri ascunse, pe scări secrete şi să exploreze coridoarele ciudate ale fortăreţei din secolul al XIV-lea. Seara va avea loc o imensă petrecere cu băutură, food-truck-uri şi muzică, ce se va auzi până la zi, în conformitate cu precizările organizatorilor. „Spre deosebire de multe alte excursii organizate de noi, care sunt realizate în grupuri mici, Petrecerea de Halloween a lui Dracula a atras peste o mie de oameni pentru cea mai nebună petrecere la Castelul lui Dracula. Întreaga excursie este concepută pentru a crea cea mai frumoasă experienţă de Halloween, de la un tur al Castelului Bran până la petrecerea care se va desfăşura într-un cort gigantic în curtea castelului. Toţi vom merge în ţinute ciudate, dar minunate, pentru a intra în spiritul Halloween-ului”, a declarat, pentru Lonely Planet, cel mai mare ghid de călătorii din lume, Brian Young, managing director al G Adventures.

Bomboane pentru copiii care vizitează Castelul

Totuşi, pe timpul zilei, toţi copiii care vor ajunge la Castel vor fi recompensaţi cu bomboane de către administratorii domeniului, după cum a precizat Bogdana Balamuş, PR manager Castelul Bran. În weekend, peste 3.000 de persoane au participat la petrecerea „monstruoasă” organizată de către administratorii obiectivului turistic. O experienţă senzorială unică pentru vizitatori cu muzică şi sunete înfricoşătoare, interacţiune cu Contele Dracula şi cu prietenii săi, creaturile nopţii şi, bineînţeles, bomboane pentru copii, au fost principalele ingrediente ale distracţiei de la Castel. După cum ne-a declarat Bogdana Balmuş, PR manager la Castelul Bran, peste 3.000 de persoane au participat în noaptea de sâmbătă spre duminică la Halloween Monster Party, care s-a desfăşurat atât într-un cort special amenajat în grădina, cât şi în castel sau la Casa de Ceai. Pentru distracţie, petrecăreţii „horror” au trebuit să achite şi un bilet, de 70 de lei pentru adulţi şi 35 de lei pentru copii. 

Citeşte şi:

Premieră la Castelul Bran: se deschide pentru vizitatori tunelul secret al Reginei Maria

Topul destinaţiilor cu poveşti infioratoare: Dracula chemă turiştii în România de Halloween

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite