FOTO Avocatul braşovean care a comandat uciderea soţiei sale face 25 de puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Teodorescu a susţinut că este nevinovat. FOTOAdevărul.
Victor Teodorescu a susţinut că este nevinovat. FOTOAdevărul.

Victor Teodorescu, avocat şi fost procuror a fost acuzat de instigare la omor şi a fost condamnat definitive de magistraţii Înaltei Curţi la 25 de închisoare. Bărbatul care a săvârşit efectiv crima, un tânăr de 21 de ani este în puşcărie de doi ani. El a primit doar 16 ani de închisoare după ce a colaborat cu anchetatorii şi l-a dat în vileag pe Victor Teodorescu.

Instanţa supremă a decis să menţină sentinţa dată de Curtea de Apel Braşov în februarie anul trecut, respective 25 de ani de închisoare. Lui Victor Teodorescu I se vor scădea din pedeapsă cele 10 luni pretrecute până acum în arrest.

Victor Teodorescu a fost judecat pentru instigare la omor calificat după ce, la sfârşitul lunii martie 2011 l-a covins pe Erwin Victor Preşmereanu să-i ucidă soţia. Potrivit procurorilor, scopul crimei ar fi fost acela de a încasa prima de asigurare a femeii în valoare de 150.000 de euro. Avocatul avea datorii foarte mari.

Ucigaşul plătit a fost prins rapid şi l-a dat în vileag pe Victor Teodorescu. Bărbatul a prezentat anchetatorilor chiar şi un bilet cu indicaţii despre comiterea crimei. Procurorii au stabilit că acesta a fost scris de Victor Teodorescu.

Crimă oribilă

Violeta Teodorescu a fost ucisă în data de 29 martie 2011, în casa familiei din cartierul Noua. Erwin Preşmereanu s-a dus la locuinţa victimei şi s-a dat drept angajat de la Electrica. A intrat în casă sub pretextul că citeşte contorul care înregistrează consumul energiei electrice din locuinţă. Apoi, Preşmereanu a scos un levier şi a atacat-o pe Violeta Teodorescu.

Femeia s-a apărat, dar tânărul a luat un cuţit din bucătărie şi a înjunghiat-o. Legiştii au găsit pe trupul femeii 40 de de leziuni la nivelul capului şi gâtului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite