Fetiţa cu voce de înger, care a făcut spectacol la „Românii au talent“, i-a cucerit şi pe italieni VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşoveanca Rebeca Maria Neacşu, în vârstă de doar opt ani, a reuşit să impresioneze cu vocea ei puternică şi întreaga Italie în cadrul concursului „Ti lascio una canzone" transmis de Rai 1.

Alături Ludovico Creti, un alt copil talentat în vârstă de 13 ani, din Italia a reuşit să cucerească publicul prin interpretarea, în duet, a cunoscutei melodii „Con te partiro", cântată pentru prima dată de Andreea Bocelli.

„Am fost foarte emoţionată, la fel şi Ludovico. Emoţiile ne-au copleşit mai ales atunci când am aflat în direct că suntem la baraj cu alţi doi colegi italieni. Conform regulamentului am cântat din nou «Con te partiro» iar colegii au interpretat piesa lor. Au urmat emoţiile finale până să aflăm ce piesă a fost aleasă de public, atunci când secundele mi s-au părut minute. După lunga aşteptare, la un moment dat Antonella Clerici anunţa: «la canzone vincetrice e 'Con te partiro', e sei guida da Rebeca e Ludovico». Eu şi Ludovico am izbucnit atunci în lacrimi de emoţie şi fericire!", a declarat Rebeca Maria Neacşu, citată de topromanesc.ro.

Rebeca a mărturisit că participarea la acest extraordinar show a reprezentat una dintre cele mai frumoase si interesante experiențe, fiindcă s-a împrietenit cu foarte mulți copii din Italia, participanți la show. Micuţa a fost foarte bucuroasă, fiindcă în concurs au fost și alți copii din România.

În finala emisiunii, care va avea loc pe 3 decembrie 2011, s-au mai clasat şi alţi doi copii din România.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite