EXAMEN CAPACITATE 2014 BRAŞOV. Baremul de notare la testul de Limba Română de la Evaluarea Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baremul de notare la examenul de Limba Română de la Capacitate 2014 va fi publicat luni după-amiază, o dată cu publicarea subiectelor primite de elevi la prima probă de la examenul de Evaluare Naţională.

Modelele de subiecte la limba română la Capacitate 2014 pot fi consultate pe site-ul Ministerului Educaţiei dedicat acestora, subiecte.edu.ro.

Tot acolo vor fi publicate, luni după-amiază, baremul la limba română, alături de subiectele primite de elevi, la secţiunea Subiecte.

Subiectele primite de elevi la examenul de Capacitate 2014 vor fi rezolvate în direct luni, de la ora 11, la Adevărul Live, după examenul de capacitate la limba română.

Rezultate slabe la simulare la Braşov

La simularea din martie rezultate au fost dezastruoase. Dacă la Română a fost cât de cât bine, matermatica a fost şi de această dată hopul cel lai greu de trecut. Doar 35,42% dintre elevii de clasa aVIII-a au reuşit să ia un 5.00. La română promovabilitatea a fost ceva mai mare respective 67.64%. Per total, la Braşov promovabilitatea a fost 51,25%, fapt care a plasat Braşovul pe locul 12 la nivel naţional.

La Braşov au fost şcoli, majoritatea în mediul rural unde promovabilitatea a fost 0. Acestea sunt unităţile din Lisa, Dăişoara, Viştea de Jos, Ungra, Caţa, Şoarş sau Teliu. De cealaltă parte sunt şi şcoli de elită unde promovabilitatea a fost foarte mare: Colegiul Andrei Şaguna (100%), Colegiul Dr. Ioan Meşotă (98%), Colegiul Grigore Antipa“ (93,75%), Colegiul Unirea (93,65%) sau Liceul Johannes Honterus (89,25%).

Pe aceeaşi temă:

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Presiune pe elevii de clasa a VIII-a, de luni

GRAFIC ADMITERE LICEU 2014 Care este cea mai populară specializare

VIDEO EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Luni încep înscrierile. Ultimele pregătiri pentru examenele de la Capacitate 2014

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Lecţia video pentru proba de la Matematică

VIDEO EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Lecţia pentru proba scrisă la Română

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Subiectele primite de olimpici la matematică

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Subiectele la română primite de olimpici

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 13 elevi olimpici dau examenele în sesiunea specială



 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite