Drumul Naţional pe care este încurajat cititul la volan. Pe Valea Prahovei au fost montate panouri cu îndemnuri la lectură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe Valea Prahovei au apărut panouri care încurajează cititul FOTO edupedu
Pe Valea Prahovei au apărut panouri care încurajează cititul FOTO edupedu

Pe Valea Prahovei au apărut mai multe panouri care încurajează cititul, în contextul în care pe DN 1 se circulă prin această zonă bară la bară.

Timpul petrecut în maşină pe Valea Prahovei, în special în weekend oferă celor cu imaginaţie o gamă largă de posibilităţi. O editură s-a gândit că, dacă tot se merge cu viteza melcului pe cea mai aglomerată şosea din România, este timp şi pentru a citi o carte. 

Site-ul edupedu.ro dezvăluie că au apărut pagini din cărţi pe panourile publicitare de pe DN1, în zona Valea Prahovei, care pot fi scanate cu telefonul pentru a răsfoi mai multe fragmente. Prin amplasarea panourilor se încurajează cititul. 

Mesajele de pe panouri vorbesc despre traficul infernal din această zonă, unde se circulă foarte des bară la bară. Iar, cum vacanţa de iarnă se apropie, este de aşteptat ca numărul maşinilor care trec pe aici să fie extrem de mare şi, implicit, cel al cititorilor. 

„Oare mai ajung azi?”, „Iar bară la bară? Transformă timpul pierdut în timp citit” sau „Valea Prahovei este cel mai aglomerat drum din România, iar în perioada Sărbătorilor, maşinile petrec chiar şi 2-3 ore pentru a traversa porţiuni de doar câţiva kilometri”, sunt doar câteva din mesajele care pot fi citite pe panouri. 

Campania a fost lansată de agenţia de publicitate Mainstage şi Editura Paralela 45, în contextul în care România este ţara din Uniunea Europeană în care consumul de carte este cel mai redus.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Oraşul din România care apare într-un videoclip al primului colind lansat de grupul ABBA

Joaca de-a sensul: de câte ori s-a schimbat în ultimii ani sensul de circulaţie pe trei străzi din Braşov

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite