Dosar penal pentru şeful Poliţiei Bihor în urma unui accident petrecut la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs pe Ocolitoare. FOTOinfotrafic judetul Braşov
Accidentul s-a produs pe Ocolitoare. FOTOinfotrafic judetul Braşov

Liviu Popa a intrat în depăşire pe Ocolitoarea Braşovului, dar a lovit o altă maşină. O femeie de 36 de ani a fost rănită uşor. Poliţistul are acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul în care a fost implicat Liviu Popa s-a produs luni şi a fost confirmat de Poliţia Braşov. Şeful Poliţiei din Bihora intrat în depăşirea unui tir, dar a ajuns pe contrasens unde a lovit o maşină care circula regulamentar. Liviu Popa se afla la volanului unui BMW, care este în proprietatea lui Vasile Blaga.

 „Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 48 de ani,care conducea un autoturism,s-ar fi angajat în depăşirea unui autocamion,intrând în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unei persoane de sex feminin de 36 ani,aflată în autoturismul care circula din sens opus. Cercetările sunt continuate de poliţişti şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov,pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.  , a precizat Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite