Donaţi 2% din impozit pentru Hospice. Anul trecut 14.000 de oameni au ajutat fundaţia şi implicit bolnavii de cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 2013, 14.000 de personae au redirecţionat 2% din impozitul pe venit către Hospice. Suma încasată astfel este de aproximativ 1.000.000 de lei şi acoperă costul a 1000 de vizite realizate de echipa medicală a organizaţiei la domiciliul copiilor şi adulţilor diagnosticaţi cu boli incurabile.

Cei care doresc să se implice în susţinerea activităţii Hospice, o pot face fără niciun cost, prin completarea formularului tip eliberat de ANAF. O parte din impozitul pe salarii sau alte venituri va fi folosit astfel pentru ca mii de oameni din România să fie îngrijiţi, sprijiniţi şi consiliaţi în lupta lor cu o boală necruţătoare.

Fondurile redirecţionate în 2014 vor fi utilizate de HOSPICE Casa Speranţei pentru a continua să ofere şi pentru a extinde acoperirea serviciile gratuite de îngrijire paliativă. Banii vor ajuta şi la deschiderea unităţii de tip HOSPICE din Bucureşti, care va permite anual 700 de internări, 8000 de consultaţii în ambulatoriu şi multiple şedinţe de terapie ocupaţională. Cei care aleg în acest an să redirecţioneze 2% către Hospice vor susţine şi segmentul educaţional dezvoltat de fundaţie. Aproape 2000 de cadre medicale din întreaga ţară sunt instruite anual în servicii de îngrijire paliativă.  

Formularul care conţine datele de identificare ale HOSPICE poate fi descărcat de pe www.hospice.ro Formularul trebuie apoi depus sau trimis până în 25 mai 2014 la Administraţia Financiară de care aparţine contribuabilul care face redirecţionarea.

Pe aceeaşi temă:

Remus Miron a înotat 24 de ore pentru Hospice

Hospice a fost declarat cel mai promiţător ONG

Linie telefonică pentru bolnavii de cancer

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite