Doi poliţişti braşoveni au devenit eroi ai comunităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurențiu Ababei și Florin Giorgian Mironcic au fost recompensaţi de către membrii Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, fiindcă au reuşit să bage după gratii membrii unor grupări infracţionale care acţionau în Braşov. 

Cei doi agenți își desfășoară activitatea la Secția nr. 2 de Poliție, respectiv la Secția nr. 3, ambii fiind încadrați la Compartimentul Siguranță Publică și Patrulare. De-a lungul anilor, ei s-au remarcat prin rezultate profesionale foarte bune şi au dat dovadă de curaj şi devotament. În octombrie 2011, în urma unei sesizări telefonice, Laurențiu Ababei a reușit să identifice și să prindă în flagrant un grup de șase infractori care aveau la activ mai multe furturi din locuințe și din sediile unor societăți comerciale.

Campion şi la canoe şi la infractori

La rândul său, în data de 20 octombrie 2011, Florin Giorgian Mironcic a depistat trei persoane urmărite la nivelul municipiului Brașov deoarece săvârșiseră un furt. În urma cercetărilor s-a constatat că acest grup infracțional avea la activ mai multe fapte penale. De menționat este faptul că înainte de a fi polițist, Florin Giorgian Mironcic s-a făcut cunoscut pe plan sportiv. El a fost canotor, obținând multe titluri de campion mondial și european. La Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008, a ocupat un onorant loc patru.

Pentru determinarea și spiritul civic de care au dat dovadă, cei doi polițiști au primit din partea conducerii ATOP câte o diplomă de merit și un premiu în valoare de 1.400 de lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite