Doi minori au fost reţinuţi pentru scenele extrem de violente filmate la Săcele. Adolescenţii, acuzaţi de tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi minori au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurorii braşoveni, pentru incidentele de la Săcele de la sfârşitul săptămânii trecute, fiind acuzaţi de comiterea infracţiunilor de tentativă de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că au fost reţinuţi pentru 24 de ore doi minori, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Anchetatorii au stabilit că, în 19 aprilie, în timp ce se aflau pe strada Rodnei din municipiul Săcele, cei doi au participat alături de alte persoane la o încăierare, membri grupurilor adverse aruncând unii în alţii cu diverse obiecte (pari, pietre, cărămizi, furci), mulţi dintre participanţii la încăierare suferind leziuni traumatice.

“În cursul incidentului, inculpatul B.A.V. , care participase la încăierare, a părăsit pentru scurt timp zona de conflict şi a revenit la volanul autoturismului, dirijându-l cu viteză spre un grup format din multe persoane din tabăra adversă. Ca urmare a acestei fapte, membrii acestei tabere, printre care şi inculpaţii minori L.G. şi R.V. au aplicat lovituri de o intensitate ridicată în parbrizul autoturismului cu intenţia de a-l omorî pe conducătorul auto”, se arată în comunicatul Parchetulului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.

Pe data de 23 aprilie, cei doi minori vor fi prezentaţi Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii şi jandarmii din Braşov au intervenit, duminică, la Săcele, unde a izbucnit un conflict,  iar 18 persoane au fost duse la Poliţie pentru audieri. Şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma scandalului.

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri