Documentarul „13 Nuanţe de Român“, la un pas de a fi ecranizat. Ce vedete susţin campania de promovare a românilor de succes din Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi draţi braşoveni stabiliţi la Londra
Cei doi draţi braşoveni stabiliţi la Londra

Actori, designeri, pictori şi muzicieni s-au alăturat miilor de oameni care susţin realizarea documentarului „13 Nuanţe de Român“, un proiect pus la cale de doi fraţi braşoveni stabiliţi la Londra. Ei ne-au dezvăluit care sunt vedetele care s-au alăturat proiectului „13 Nuanţe de Român“.

Campania pentru strângerea de fonduri a intrat în linie dreapta, iar poveştile de succes ale românilor din Marea Britanie sunt la un pas de a fi ecranizate.

Actorul si producatorul tv de comedie Dragos Moştenescu se număra printre vedetele care cred în campania „13 Nuanţe de Român“.

„Ştiti, am scris multă comedie…. Să dezvăluiţi ambele feţe ale poveştii (interviu in engleza, subtitrat).

Designerul Adina Buzatu şi muzicianul Marius Mihalache susţin şi ei acest proiect.

Marius Mihalache: „E nedrept că România este astfel promovată; nu credeţi zvonurile pe care le-aţi auzit despre România. România este frumoasă şi credeţi-mă chiar este! Vă aşteptăm să o vedeţi şi o să vă îndrăgostiţi de ea“.

Şi artiştii braşoveni susţin ideea fraţilor Teglas. Doi pictori, recunoscuţi internaţional, au donat câte un tablou pentru a ajuta la finanţarea documentarului. Tablourile se pot cumpăra de pe platforma indiegogo.

Până acum au fost colecţionate poveştile. Sute de oameni ne-au trimis poveştile lor... Dintre acestea, 13 vor fi selectate şi prezentate în filmul documentar.

De asemenea, doi muzicieni sunt alături de proiectul „13 Nuanţe de Român“, pentru coloana sonora a acestui film, Jewelia (Iulia Tache) si DJ K-lu (MUSCA). „Mai avem puţin până la terminarea campaniei. Împreună putem strânge banii de care mai avem nevoie...“, spune Dragoş Teglaş.

Cei care vor să susţină financiar proiectul sau pur şi simplu vor sa dea un „like“ pot accesa pagina oficială de Facebook a documentarului „13 Nuanţe de Român“.

„13 Shades of Romanian“, în traducere „13 nuanţe de român“ este un documentar de 45 de minute care îşi propune să schimbe mentalitatea Marii Britanii asupra românilor de pretutindeni. Documentarul va prezenta poveştile a 13 români de success din Marea Britanie.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite