Dino Parc este Destinația Anului în România. Locul în care se distrează micuții, ales și de adulți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a câștigat titlul de cel mai vizitat parc, Dino Parc Râșnov a fost votat și Destinația Anului de către români. Peste o jumătate de milion de vizitatori are în fiecare an destinația

Dino Parc Râșnov este Destinația Anului în România FOTO Ioan Buciumar
Dino Parc Râșnov este Destinația Anului în România FOTO Ioan Buciumar

Competiția „Destinația anului” a desemnat Dino Parc Râșnov drept cel mai iubit și mai vizitat loc din România. În luna mai a acestui an, parcul obținuse și titlul de Destinația Anului la categoria Parcuri de Distracție și Aventură, iar acum a fost votat de telespectatorii emisiunii de la Prima TV drept cea mai apreciată destinație dintre cele nouă ajunse în finală.

Acest premiu îmbogățește palmaresul Dino Parc Râşnov, care este situat în top 50 destinaţii pentru copii şi familii din Europa şi în top 10 cele mai vizitate locuri din România, conform Google Maps.

Mulțumim din nou tuturor celor care ne-au oferit votul lor de încredere! Suntem mândri că am reușit să punem Râșnovul în vârful topului celor mai vizitate destinații turistice din România și sper să ne păstrăm această poziție mult timp de acum. Acest premiu ne dă încrederea că facem bine ceea ce facem și ne încarcă bateriile pentru dezvoltarea altor proiecte excepționale pentru iubitorii de dinozauri și nu numai. Dino Parc Râșnov este Destinația Anului și datorită unei echipe de oameni extrem de dedicați, atenți la ce își doresc cei care ne trec pragul și, fără doar și poate, este și premiul acestor oameni”, a declarant Adrian Apostu, managerul parcului.

O jumătate de milion de turiști vin aici în fiecare an

Dino Parc Râșnov - un muzeu în aer liber cu peste 120 de dinozauri în mărime natural și este cel mai mare parc cu dinozauri din România, dar și din sud-estul Europei. Cu peste 120 de exemplare realizate în mărime naturală, parcul tematic de la Râșnov este cunoscut drept o bornă turistică și educativă, reușind să atragă anual aproximativ 500.000 de turiști, contribuind la promovarea turistică a zonei, dar și a județului Brașov.

Râșnovenii se pot mândri cu un adevărat muzeu în aer liber, toate exponatele și expozițiile din parc fiind atestate științific.

Cât timp va mai fi suficient de cald, toți cei care trec pragul parcului se vor putea bucura de trasee de aventură, cinema în aer liber, dar și 9D, laser labirint, ateliere de creație, locuri de joacă pentru copii, trenulețul Dino, de un vulcan care erupe și multe alte activități care se pot găsi pe www.dinoparc.ro. Dino Parc Râșnov are o suprafață de 4 hectare, pe care se întinde un traseu cu peste 120 de dinozauri în mărime naturală și multe activități pentru cei mici și cei mari.

Destinația Anului este o competiție prezentată de PrimaTV, organizată în parteneriat cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, Alianța Pentru Turism, Institutul Orașelor Vizionare (IOV), Asociația Cred în România, Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR), Federația Asociatiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), RoBoost, Urlaub in Rumänien, Academia de Studii Economice București, Asociația Gastro Local și Asociația de Ecoturism din România (AER).

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite