Dezvoltarea celei mai mari zone comerciale din Transilvania continuă cu construcţia unor noi spaţii de birouri, dar şi a unei benzinării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coresi Shopping Resort din Braşov

Oferta centrului comercial Coresi ar urma să fie completată în perioada următoare cu noi facilităţi de care au nevoie şoferii.

Astfel, firma Flavus Investiţii, care a fost cumpărătorul iniţial al platformei industriale Tractorul în naul 2007 pentru preţul de 91,6 milioane de euro, inclusiv TVA, şi care mai deţine în continuare o parte dintre spaţiile şi terenurile fostei uzine, a început demersurile în vederea construcţiei unor noi spaţii de birouri, comerciale, dar şi de birouri.

În conformitate cu un certificat de urbanism emis recent de Primăria Braşov, Flavus ar urma să amenajeze pe lângă aceste noi facilităţi şi o benzinărie, dar şi un service auto, pe strada Zaharia Stancu, în apropiere de Coresi Shopping Resort. În prezent, în zona mall-ului, care este de altfel cea mai mare zonă comercială din Transilvania, există doar o singură benzinărie Rompetrol şi o staţie GPL pe Zaharia Stancu, însă cum zona este într-o continuă expansiune imobiliară, construcţia unei astfel de facilităţi se impune.

Immochan, divizia imobiliară a francezilor de la Auchan, care a cumpărat o mare parte din terenul fostei uzine de la Flavus, a deschis pe 27 martie 2015 centrul comercial Coresi din Braşov, amplasat pe terenul fostei uzine Tractorul, în urma unei investiţii de 60 de milioane de euro. Cea de-a doua fază a Coresi Shopping Resort, o investiţie de 10 milioane de euro a fost Street Coresi finalizat acum doi ani.

Citeşte şi:

Hotel de 4 stele cu cazino, în incinta fostei platforme industriale Tractorul. Zona se transformă într-un nou oraş

Cum a renăscut din propria cenuşă uzina Tractorul din Braşov şi a făcut loc unor investiţii imobiliare de sute de milioane de euro

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite