Daniel Isăilă: „Trebuie să dovedim că suntem bărbați, cu Ceahlăul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a IX-a a Ligii I de fotbal, FC Brașov va întâlni, luni, de la ora 19.00, pe Stadionul „Tineretului", pe Ceahlăul Piatra Neamț.

Chiar dacă în ultima vreme se vehiculează tot mai des că Marius Lăcătuș ar putea să-i ia locul lui Dani Isăilă pe banca tehnică a „stegarilor", actualul tehnician al „galben-negrilor" se concentrează doar pe jocul de la începutul săptămânii viitoare.

Despre posibila mea înlocuire ar trebui să-l întrebați pe patronul Ioan Neculaie, eu nu știu nimic și nu vreau să vorbesc despre această problemă. Eu mă gândesc doar la meciul cu Ceahlăul. Aștept o reacție pozitivă din partea băieților, care trebuie să fie bărbați și să arate că au trecut peste eșecul de la Chiajna.

Aștept mai multă responsabilitate din partea băieților și sper să facem un joc bun, în care să nu mai repetăm erorile copilărești pe care le-am făcut în ultima etapă. Respectăm adversarul, dar important este doar ceea ce vom face noi
", a menționat Daniel Isăilă, antrenorul echipei FC Brașov.

Pentru confruntarea cu Ceahlaul Piatra Neamt, Daniel Isăilă nu se va putea baza pe Mugurel Buga, care este accidentat, Hadnagy (suspendat), în timp ce Pedro Moutihno abia a inceput antrenamentele alături de colegi, iar Nuno Viveiros nu a semnat contractul cu FC Brașov. 

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite