Cursuri de patinaj pentru prichindeii braşoveni (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căzăturile pe gheaţă au fost la ordinea zilei. Foto: Bogdan Crăciun
Căzăturile pe gheaţă au fost la ordinea zilei. Foto: Bogdan Crăciun

De trei ori pe săptămână, Patinoarul Olimpic găzduieşte cursuri speciale de patinaj, pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani.

Programul de iniţiere în patinaj, „Learn to play", destinat exclusiv celor mici, se desfăşoară de trei ori pe săptămână, lunea, miercurea şi joia, de la ora 17.00, la Patinoarul Olimpic.

image

O şedinţă de iniţiere în patinaj durează 50 de minute şi costă 10 lei. În acest interval, picii din oraşul de sub Tâmpa învaţă să patineze, să-şi menţină echilibrul pe gheaţă, iar apoi, cu ajutorul unor jaloane, se simulează jocul de hochei.

image

De pregătirea copiilor se ocupă cei mai buni antrenori din Braşov, fosta mare patinoare Manuela Cristudor, dar şi managerul echipei de hochei Fenestela Braşov, Nagy Attila, fiind responsabili de iniţierea în patinaj.

image

Apoi, după ce copiii ştiu să patineze la perfecţie, antrenorii echipei Fenestela, Kovács László şi Antal Elöd, îi învaţă pe cei mici jocul de hochei. Contra sumei de 10 lei, cei dornici să ia parte la acest program pot închiria patine, însă este de recomandat să vină cu propria lor pereche de patine.

image

„Această acţiune ia amploare de la o şedinţă la alta. Dacă la început am avut doar patru copii la patinoar, numărul acestora a ajuns la 17 la ultima şedinţă. Vrem ca, în următorii zece ani, dintre aceşti micuţi să alegem hocheiştii pentru loturile naţionale ale României. După o zi grea de muncă, chiar te distrezi în compania acestor copii", a declarat antrenorul Nagy Attila.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite