Contul lui Marian Godina a fost blocat de administratorii Facebook. Ce postare i-a cauzat interdicţia pe reţeaua socială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Godină nu mai poate posta pe Facebook şi l-a rugat pe Lucian Mîndruţă să facă acest anunţ. Godină ar fi fost raportat pentru două postări ceva mai vechi.

Poliţistul Marian Godină este urmărit pe Facebook de aproape 90.000 de persoane, iar de regulă este foarte activ în mediul online. Totuşi, el nu a mai avut nicio postare în ultimele trei zile, spre surprinderea fanilor săi. Lucian Mîndruţă a scris pe pagina lui Godină că fost rugat de acesta să anunţe că este blocat pe Facebook şi că nu mai poate posta. 

marian godina foto captura facebook

„Marian Godina m-a rugat sa le scriu tuturor prietenilor si celor care il urmaresc ca e blocat. Nu poate posta, nu poate raspunde la mesaje, dar le vede. A fost probabil raportat, el spune ca pentru o postare mai veche de doua luni (ceva cu un epitet pentru un dealer de droguri) si inca una mai recenta, cu o strangere de fonduri pentru o mama bolnava. Dati vestea mai departe, m-a rugat el. Bafta, Marian!

Dragos Stanca, se poate face ceva?”, este mesajul lui Mîndruţă.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite