Concluzie şoc după un accident tragic: la volanul maşinii care a ucis un copil de trei ani se afla un alt copil, de 14 ani

0
0
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Tragicul eveniment s-a produs duminică dimineaţă în curtea unui imobil situat pe raza localităţii Hărman din judeţul Braşov. Iniţial, s-a crezut că maşina a plecat la vale în mod accidental.

Primele date ale poliţiştilor braşoveni în ancheta deschisă după ce un copil de trei ani a murit, lovit de o maşină în curtea imobil din judeţul Braşov scot la iveală o situaţie şi mai dramatică decât se credea iniţial.

Astfel, anchetatorii au ajuns la concluzia că autoturismul implicat în accident nu a pornit singur la vale, aşa cum se credea iniţial, ci era condus de un adolescent de 14 ani, care, conform unor surse apropiate anchetei este unchiul copilului.

Vă reamintim că tragedia s-a produs duminică dimineaţă, în jurul orei 10.50, în localitatea Hărman.

„Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un băiat, în vârstă de 3 ani, în timp ce se afla în curtea unui imobil situat pe raza localităţii Hărman, judeţul Braşov, ar fi fost surprins şi accidentat de către un autoturism. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie judeţean Braşov.  

Victima a fost dusă la spital, iar în tot intervalul de la producerea accidentului, dar şi în timpul transportului, s-au făcut permanent manevre de resuscitare, însă acestea s-au dovedit inutile. Medicii au declarat decesul băieţelului, precizează sursa citată.

Vă recomandăm şi: 

Cum arată o maşină de lux „reparată“ într-un service din Galaţi: improvizaţii cu burete, piese stricate şi kilometri în plus

Bolidul de lux al proxenetului „Spaidăr”, scos la licitaţie de către Fisc. Cât valorează maşina

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri