Concert Analia Selis la Coresi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscuta artistă de origine argentiniană va susţine un recital în Piaţa cu Copaci, sâmbătă începând cu ora 18.00. Intrarea publicului este liberă.

Analia Selis a început să cânte de la primele amintiri ale vieţii sale şi a trecut prin numeroase coruri de copii şi de adolescenţi. Mai târziu, studiind în SUA, dorul de Argentina a condus-o pe Analia pe un drum neaşteptat în viaţa ei muzicală, către muzica folclorică argentiniană şi latinoamericană. Tot în SUA a apărut o altă schimbare fericită pentru Analia - întâlnirea cu apreciatul violoncelist român Răzvan Suma - motiv pentru care s-a mutat în România. De atunci, a deschis concertele Buena Vista Social Club, Juanes, Natalie Imbruglia, Septeto National de Cuba şi a cântat în nenumărate concerte în toată ţara (festivaluri de muzică, concerte în aer liber, concerte proprii şi evenimente private) în cele mai importante săli de concerte din România.

Analia Selis va fi acompaniată la pian de Mariano Castro, membru al renumitei trupe de tango Narcotango. Împreună, cei doi vor interpreta o serie de melodii consacrate din patrimoniul argentianian şi te vor introduce în universul senzual şi plin de pasiune al muzicii latinoamericane, în ritmuri de tango şi milonga.  

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite