Cinci handbaliste de la Rulmentul vor să devină libere de contract

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe „rulmentiste“ au ameninţat că nu se vor prezenta la antrenamentele conduse de Mariana Târcă
Mai multe „rulmentiste“ au ameninţat că nu se vor prezenta la antrenamentele conduse de Mariana Târcă

Handbalistele în cauză sunt Simona Gogârlă, Nicoleta Alexandrescu, Oana Gogorița, Carmen Ilie și Georgeta Năniță Grigore.

Dacă primele două au ajuns la un acord cu Mariana Târcă pentru o despărțire pe cale amiabilă, ultimele nu-și doresc să continue colaborarea cu noua antrenoare a formației de la poalele Tâmpei.

Memoriile ultimelor trei handbaliste vor fi judecate pe data de 12 ianuarie, iar în cazul în care nu-și vor primi o parte din restanțele financiare acestea vor fi declarate libere de contract în termen de circa 14 zile.

Altfel, la antrenamentul din această seară al Rulmentului au participat 12 jucătoare, toate urmând să facă deplasarea cu echipa la Reșița, pentru confruntarea din Liga Națională, partidă care va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00.

La prima ședință de pregătire condusă de Mariana Târcă au fost prezente și Simona Gogârlă, Nicoleta Alexandrescu și Georgeta Vârtic, însă acestea nu s-au antrenat.

Pornim la un nou drum și sper să ne îndeplinim obiectivul, salvarea de la retrogradare. La Brașov vor continua doar jucătoarele care vor pune suflet. Ne vom despărți de o parte dintre sportive, întrucât au pretenții financiare mult prea ridicate. Există și handbaliste care nu doresc să lucrăm împreună, iar dragoste cu sila nu se poate.

Ele și-au manifestat dorința de a părăsi echipa, iar noi nu ne opunem. Nu se pune problema să nu ne prezentăm la Reșița. Încă mai discutăm cu Roxana Cherăscu și Georgeta Vârtic și sper să le convingem să revină la echipă", a declarat Mariana Târcă.

La rândul ei, Simona Gogârlă a menționat: "Am petrecut o perioadă frumoasă la Brașov alături de Herbert Muller, dar odată cu schimbarea antrenorului am decis că cel mai bine este să plec de la echipă.

Am luat această hotărâre de comun acord cu Mariana Târcă. Nu am niciun regret și nu știu ce voi face în continuare".

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite