Cinci accidente, şapte răniţi şi zece autoturisme avariate într-o singură zi. Totul din neatenţia şoferilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci accidente s-au produs ieri în municipiul Braşov, iar şapte persoane au fost rănite. Două dintre ele erau pietoni, iar restul pasageri în autoturismele implicate în accidente.

O şoferiţă de 28 de ani a produs un accident în care au fost avariate trei maşini pe strada A.I. Cuza. Femeia nu a păstrat nu a păstrat distanţa faţă de un autoturism care circula în faţa sa, condus de o femeie de 34 de ani, întrând în coliziune cu acesta. Din impact autoturismul lovita fost proiectat într-o a treia maşină care circula regulamentar. În urma accidentului femeia de 28 de ani care a produs accidentul a fost rănită şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Un alt accident care a dus la avarierea a patru maşini s-a produs pe şoseaua Cristianului. Un conducător auto de 30 de ani, nu a păstrat o distanţă suficienţă în mers faţă de auto care circula în faţa sa, a intrat în coliziune cu acesta, iar  forţa impactului a angrenat în coliziune alte două autoturisme ce circulau pe aceeaşi bandă, în acelaşi sens de mers.  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui minor de 15 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani, care  a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov în vederea acordări de îngrijiri medicale. 

Şi pe Uranus au fost avariate trei maşini ieri. Un conducător auto cu vârsta de 49 de ani, nu a păstrat o distanţă suficienţă în mers faţă de auto care circula în faţa sa, a intrat în coliziune cu acesta, iar  forţa impactului a angrenat în coliziune un alt autoturism ce circula pe aceeaşi bandă, în acelaşi sens de mers.  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei minore de 17 ani, pasageră în cel de al doilea autoturism implicat în coliziune, care  a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov în vederea acordări de îngrijiri medicale. 

Pietoni băgaţi în spital

Tot ieri şi tot din neatenţie un şofer de 38 de ani a lovit un pieton de 72 de ani. Bărbatul vinovat de accident a efectuat manevra de mers înapoi pe trotuarul de pe strada Brânduşelor şi nu a observat victima. Bărbatul de 72 de ani a fost rănit şi este internat în spital.

Viteza şi lipsa de experienţă a unei şoferiţe de 18 ani au fost la un pas să cauzeze o tragedie pe bulevardul Victoriei. Tânăra nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat cu vârsta de 62 ani, oprit la trecerea pentru pietoni. Autoturismul lovit a fost proiectat pe trecerea pentru pietoni, accidentând un pieton, femeie de 79 ani, angajat în traversarea regulamentară a străzii. Au mai fost răniţi un tânăr de 17 ani şi bărbatul de 62 de ani a cărui maşină a fost lovită.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite