CFR va asigura trenuri pe rutele abandonate de Regiotrans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi, CFR Călători va introduce în circulaţie o serie de trenuri Regio, pentru preluarea pasagerilor pe mai multe rute care au fost acoperite de RegioTrans.

Orele de plecare/sosire şi numărul de trenuri de pe fiecare rută vor fi anunţate la nivel local. Trenurile destinate navetiştilor vor fi menţinute la aceleaşi ore de plecare/sosire. Abonamentele achiziţionate la trenurile operatorului privat RegioTrans rămân valabile şi pot fi utilizate fără nicio o taxă suplimentară pentru călătoria cu trenurile CFR Călători.

Un bilet simplu (doar dus) pe aceste rute va avea acelaşi preţ ca cel practicat de operatorul privat. În plus, pentru un bilet dus­-întors, CFR Călători acordă reducerea de 10%. La aceste trenuri sunt valabile toate facilităţile pentru elevi, studenţi, pensionari şi restul categoriilor stabilite prin acte normative, precum şi toate ofertele comerciale ale companiei.

Acelaşi anunţ a fost făcut şi de Regiotrans, pe pagina sa electronică: „SC Regiotrans SRL a început demersurile pentru obţinerea unui nou certificat de siguranţă feroviară. Începând cu data de 18.03.2015 operatorul naţional de transport feroviar de călători va prelua parţial şi temporar, după un mers de tren propriu traficul de călători pe câteva secţii de circulaţie: Iaşi – Hârlău – Iaşi Iaşi – Dorohoi – Iaşi- Brasov, Întorsura Buzăului – Brasov, Brasov – Zărnesti – Brasov (…)“.

Abonamentele emise de SC Regiotrans SRL pe sectiile de circulatie enumerate anterior sunt valabile şi pot fi utilizate pentru calatoria cu trenurile SNTFC CFR Calatori.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite