Cel mai scump antrenor din istoria fotbalului românesc. A luat 50.000 de euro pentru două antrenamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giuseppe Materazzi a stat trei zile la Braşov. FOTOprosport.ro
Giuseppe Materazzi a stat trei zile la Braşov. FOTOprosport.ro

Tribunalul de Arbritraj Sportiv (TAS) a obligat clubul FC Braşov să-i plătească o sumă uriaşă lui Giuseppe Materazzi, care nu a apucat nici măcar să stea pe banca oficială la un meci de Liga I.

Giuseppe Materazzi a stat doar trei zile la Braşov  şi a condus doar două antrenamente. Pentru acestea, Ioan Neculaie, patronul FC Braşov a fost obligat de Tribunalul Sportiv de la Lausanne (TAS) să-i plătească lui Materazzi aproape 50.000 de euro. Prin comparaţie, cel mai bine plătit antrenor din Liga I, Paulo Sergio, antrenorul lui CFR Cluj, încasează un salariu anual de 300.000 de euro, adică 25.000 de euro pe lună, cât a încasat Materazzi pentru un antrenament condus la Braşov! Victor Piţurcă încasează 30.000 de euro pe lună, scrie monitorulexpres.ro.
 

Giuseppe Materazzi a fost adus la Braşov în 2010 pentru a duce echipa în cupele europene. După doar trei zile a fost dat afară.  FC Braşov a crezut că scapă de plată deoarece contractul nu fusese înregistrat la Federaţia Română de Fotbal, Materazzi nu s-a lăsat li apelat la TAS, care a obligat clubul să plătească.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite