Ce se poartă în sezonul primăvară-vară 2018. De la pantofi şi cizme din silicon la imprimeuri şi topuri transparente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tendinţele anului 2018 sunt complet diferite de cele ale anilor trecuţi. Designerii vin cu idei îndrăzneţe pentru sezonul de primăvară-vară.

Anul acesta se poartă culorile pastelate, dar şi cele metalice. „Designerii merg anul acesta pe culori pastelate, cum ar fi rozul pal, diverse nuanţe de galben, dar şi un violet culoarea lavandei. Mai sunt în tendinţe roşul şi griul metalic, dar şi negrul, tot metalic. În materie de blugi nu se mai poartă toate culorile, ci doar clasicul bleumarin. Se merge pe ideea de top foarte colorat şi un blug clasic“, spune designerul Diana Sorea.

În sezonul de primăvară-vară puteţi uita de bluzele şi cămăşile clasice. „Se poartă foarte mult imprimeurile florale, cele cu forme geometrice, dar şi aplicaţiile de pene şi paiete. Anul acesta revin în tendinţe topurile, dar şi rochiile transparente. Tot la modă sunt şi ţinute din acelaşi material şi model din cap până în picioare. Adică o rochie şi un sacou cu acelaşi imprimeu sau o rochie şi o fustă cu acelaşiu imprimeu. Dacă pantalonii sunt mereu o opţiune, anul acesta designerii recomandă fustele, însă nu cele foarte scurte. Se merge pe cele până la genunchi sau trei sferturi, nu foarte lungi. Fustele sunt cu imprimeuri, franjuri, pene sau paiete“, mai spune designerul. 

Cele mai mari şi şocante schimbări sunt în ceea ce priveşte încălţămintea. „Anul acesta sunt câteva tendinţe îndrăzneţe. Se poartă cizme sau pantofi din silicon sau plastic, dar şi sandale combinate cu silicon şi breletele din material textil sau piele. De asemenea la modă sunt şi pantofii gen şlapi din spumă, dar accesorizaţi cu bretele, funde, ciucuri, paiete sau chiar franjuri. Anul acesta se merge pe un toc mai gros de 5-7 cm sau pe încălţămintea de tip platformă, fie că vorbim de pantofi sau sandale. Rămâne în tendinţe însă şi tocul foarte subţire, de 15 cm, pentru ocazii deosebite. În aceea ce poriveşte culorile şi la încălţăminte se merge pe pastelat de la roz, violet, galben, dar şi clasicul negru însă cu imprimeuri sau accesorii colorate“, mai spune Diana Sorea. 

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite