Ce lucru ilegal şi deranjant a descoperit primarul Braşovului la ora 2:00 noaptea, când era la o relocare de urs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amenzi pentru camioanele care circulă fără permis de liberă trecere FOTO Primăria Braşov
Amenzi pentru camioanele care circulă fără permis de liberă trecere FOTO Primăria Braşov

La ora două noaptea, când era la relocarea unui urs, primarul Braşovului, Allen Coliban a descoperit două camioane care circulau prin oraş fără să deţină permis de liberă trecere.

Poliţia Locală Braşov a intensificat în aceste zile controalele la camioanele care intră în oraş şi care ar trebui să deţină un permis de liberă trecere. 

„Zilele trecute, mergând la o relocare de urs în zona cartierului Noua, undeva la ora două noaptea, am remarcat două tiruri care intrau pe fosta platformă Roman. Verificând în sistem prezenţa LT-urilor pentru aceste autovehicule, am constatat că ele nu circulau legal pe străzile din Braşov”, a dezvăluit primarul Allen Coliban. 

Edilul şef spune că aceste camioane aduc un dublu prejudiciu oraşului. 

„De ce este asta o problemă? În primul rând pentru că tonajul excesiv duce la distrugerea accelerată a stratului asfaltic şi, în al doilea rând, pentru că este un prejudiciu adus bugetului local, prin neplata taxei corespunzătoare. Am solicitat Poliţiei Locale să intensifice aceste controale, iar în ultimele două zile s-au aplicat 36 de amenzi contravenţionale, cu un total de peste 38.000 de lei”, a adăugat edilul şef al Braşovului. 

Allen Coliban spune că aceste acţiuni vor continua la toate intrările în oraş, astfel încât toate vehiculele să respecte prevederile legale. 

Vă mai recomandăm:

Concurs literar pentru cei care vor să debuteze, organizat de Muzeul Casa Mureşenilor din Braşov

Ziua Naţională fără Tutun: ce câştigăm dacă ne lăsăm de fumat

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite