Braşovul a respectat doliul naţional. Cu mici excepţii – PSD şi Revoluţionarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu excepţia sediului PSD şi al revoluţionarilor, din Piaţa Sfatului, unde steagurile fâlfâie mai ceva la la o sărbătoare, Braşovul a fost în doliu. La Prefectură, la Primărie, la sediul celorlalte partide, doliul naţional a fost respectat.

Chiar şi la castelul Bran a fost arborata o panglică imensă neagră. Chiar şi cel mai mare club de rock din Brasov, Rockstadt, a anulat petrecerea programată.

„Se ştia de sâmbătă dimineaţă că s-a declarat doliu naţional, iar la ora 16.00, când am trecut prin Piaţa Sfatului, nu se respecta acest lucru. Văd că Ponta n-a pierdut ocazia ca în şedinţa de Guvern să mai jignească o dată provincia: «dacă avem în Bucureşti aşa ceva, vă daţi seama cam ce e în restul ţării». L-aş târî de urechi prin Ardeal şi prin Banat ca să-mi arate el dacă mai găseşte pe undeva atâta nesimţire şi dispreţ faţă de lege ca-n Bucureşti şi la PSD. Tocmai la partidul lui, la Braşov, nimeni nu şi-a bătut capul să respecte doliul. Apoi, cel mai «în bernă» drapel din Braşov l-am descoperit spânzurat într-un pom pe str. Politehnicii (vis-a-vis de Facultatea de Mecanică). Altminteri facem scandal că secuii ne agresează vizual cu drapelele lor în vreme ce noi nu dăm 2 parale pe ale noastre”, ne-a declarat avocatul Mihai Dogaru.

„Politicienii nu ratează nicio ocazie să facă spectacol dintr-o tragedie. Din păcate, la fel s-a întâmplat şi cu nenorocirea din Bucureşti. Ăia de la Guvern spun că e doliu naţional, iar oamenii lor în teritoriu îşi văd de ale lor…”, spune bloggerul braşovean Andrei Crivăţ.

image

Pentru comemorarea victimelor tragediei care a avut loc la Clubul Colectiv din Bucureşti, pe Facebook a fost lansat un apel la o întâlnire în această seară, în Parcul Nicolae Titulescu, unde vor fi aprinse lumânări. De asemenea, tot pe Facebook braşovenii sunt chemaţi la ora 18.00 în Piaţa Sfatului, „să aprindem candele, să depunem flori şi să ţinem un moment de reculegere pentru cei decedaţi în tragicul eveniment de la Bucureşti”.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite