Braşov: Reparaţii la reţeaua termoficare din cartierul Noua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma Tetkron SA, care are ca unic acţionar Consiliul Local Braşov, va furniza, începând cu data de 1 ianuarie 2011, agentul termic din municipiu. Reprezentanţii societăţii au anunţat că au pus la punct programul de investiţii pentru perioada următoare.

Astfel, potrivit lui Sorin Mateciuc, şefului Direcţiei de Distribuţie şi Furnizare de la Tetkron, proiectele pentru anul viitor se va axa pe reducerea pierderilor din sistemul de distribuţie şi pe reducerea cheltuielilor de exploatare şi întreţinere. Primul cartier unde vor începe lucrările este Noua, unde a fost dată în folosinţă, recent, o nouă centrală modernă de producere a agentului termic.
Reprezentanţii Tetkron susţin că, pentru realizarea programului de înlocuire a conductelor şi modernizarea centralelor vor fi realizate proiecte prin care se încearcă obţinerea unor finanţări nerambursabile. Practic, bugetul local nu va putea suporta această investiţie, având în vedere gradul de îndatorare al Braşovului şi faptul că municipalitatea va trebui să ramburseze banii contractaţi de la BERD pentru refacerea infrastructurii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite