Braşov: Mihai Roman şi Sabrin Sburlea au semnat cu Rapid!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Braşov a ajuns, astăzi, la o înţelegere cu Rapid, penttru transferul jucătorilor Mihai Roman şi Sabrin Sburlea, aceştia semnând pe patru sezoane cu gruparea antrenată de Marius Şumudică.

Astfel, după ce a fost numit în funcţia de antrenor principal la FC Braşov, italianul Giuseppe Materazzi a primit un cadou-surpriză de bun venit. Chiar dacă Ioan Neculaie a declarat că obiectivul echipei de sub Tâmpa va fi calificarea în cupele europene în sezonul viitor, jucătorii pleacă de la FC Braşov pe bandă rulantă.

După ce i-a vândut în ultima lună pe Rui Duarte, Ezequias şi Nicolae Grigore la Rapid, Octavian Abrudan la Steaua şi i-a pierdut liberi de contract pe Cătălin Munteanu şi Nuno Diogo, FC Braşov continuă să-şi "întărească" lotul, odată cu transferurile jucătorilor Mihai Roman şi Sabrin Sburlea la Rapid.

"Am ajuns la un acord cu Rapidul pentru transferul jucătorilor Sabrin Sburlea şi Mihai Roman, în cele mai bune condiţii financiare din istoria clubului FC Braşov. Înţelegerea prevede ca FC Braşov să mai încaseze 20% dintr-un eventual transfer al celor doi jucători", a declarat patronul braşovenilor, Ioan Neculaie, pentru site-ul oficial al clubului.

Prin aceste mutări, fostul preşedinte de la FC Braşov, Dinu Gheorghe, acum la Rapid, a avut grijă să-şi urmărească propriul interes şi să destrame echipa pe care a construit-o împreună cu Răzvan Lucescu, luând cu el, în Giuleşti, până în prezent, cinci jucători. În acest ritm, FC Braşov va deveni, încet, dar sigur, satelitul Rapidului!

După ce a vândut tot ce se putea vinde, patronul braşovenilor va continua, cel mai probabil, să facă o echipă de cupe europene şi să-i dea şi pe ultimii jucători care reprezintă interesul cluburilor importante din România, Dani Coman şi Mihai Mincă.

Rămâne de văzut dacă măcar o parte din banii care au fost încasaţi de pe jucătorii "vânduţi în cele mai bune condiţii financiare din istoria clubului", vor fi redirecţionaţi către achiziţii de fotbalişti care să ajute echipa în sezonul viitor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite