Braşov: Fetiţă de doi ani şi jumătate, desfigurată de tată cu un furtun de cauciuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tată fără suflet şi-a descărcat nervii pe copila lui de numai doi ani şi jumătate fiindcă a rămas fără ţigări. Incidentul s-a petrecut miercuri, în locuinţa familei Selejean din Bod. Acasă era toată familia, părinţii şi cei nouă copii.

NU RATA:

EXCLUSIV / Monstrul cu chip de tată a vrut să se sinucidă

Raluca a ajuns la Spitalul de Pediatrie mai mult moartă decât vie după ce a fost lovită de tatăl ei cu un furtun de cauciuc folosit la monta artificială a porcilor. Bărbatul, nervos că rămăsese fără ţigări, şi-a ieşit din minţi din cauză că Raluca nu se oprea din plâns. A pus mâna pe furtun şi a dat în ea fără milă.

image

Faţa ei era plină de sânge şi pe corp avea numai răni. Am încercat să o apăr şi i-am dat lui Romeo cu un cărucior de copii peste spate. M-a strâns de gât, m-a împins şi am dat cu capul de geam. Am chemat repede ambulanţa şi m-am dus cu fata la spital că era aproape leşinată", povesteşte mama micuţei, Maria Chitic (foto sus). Micuţa a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Copii din Braşov unde va rămâne internată cel puţin o săptămână. Poliţia şi Protecţia Copilului au deschis o anchetă.

Tatăl nu are scuze

Romeo Selejean, de 40 de ani, spune acum că regretă ce a făcut. „Am vrut să mă culc, dar ea a început să ţipe şi nu am putut să dorm. Îmi pare rău de ce am făcut. Acum ce să fac? Să mă duc să îmi tai capul?", se întreabă retoric Romeo Selejan (foto jos).

image

 Soţia lui a povestit că nu e prima dată când bărbatul îşi iese din minţi şi ia la bătaie pe oricine îi iese în cale. „Nici măcar nu era beat, ca să spun că de asta a bătut-o, deşi bea aproape zilnic. Pe mine m-a bătut de nu ştiu câte ori. Vreau să îmi iau copiii şi să mă mut", mai spune Maria Chitic.

Autorităţile anchetează cazul

Asistenţii sociali de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au mers ieri în vizită la familia fetiţei. „Colegii au vorbit cu primarul din Bod, care a promis că va încerca să-i dea mamei o locuinţă pentru ca aceasta să se mute cu cei nouă copii. Altfel, toţi copiii riscă să ajungă în plasament. Dacă situaţia se va agrava, mezinul familiei, de 3 luni, şi fetiţa bătută vor fi plasaţi unui asistent maternal până când vom reuşi să scoatem tatăl din familie", a spus Radu Mailat, purtător de cuvânt al DGASPC Braşov.

Raluca este în continuare internată la Spitalul de Pediatrie. Medicii i-au făcut investigaţii suplimentare pentru a vedea dacă loviturile nu i-au afectat vreun organ intern. Din fericire, starea ei este bună şi în câteva zile va fi externată.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite