Braşov: EXCLUSIV/ Ofiţer anticorupţie, hoţ de becuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ofiţer de la Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) Braşov s-a făcut de toată ruşinea în faţa braşovenilor şi a colegilor după ce a furat dintr-un hypermarket.

Potrivit unor surse judiciare, M.E.O. a sustras două becuri de maşină, în valoare de 120 de lei, în data de 29 ianuarie a acestui an. Incidentul a ajuns şi la urechile procurorilor de la Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov, care au damarat o anchetă.

Agentul de poliţie acuzat de trafic de influenţă are o listă lungă de sesizări din partea cetăţenilor

VIDEO Un poliţist din Medgidia şi complicele său, acuzaţi de corupţie

Botoşani: Un ofiţer în rezervă a renunţat la pensia lunară de 24.000 de lei pentru un salariu de 10 ori mai mic

Întrucât prejudiciul a fost mic, procurorii de caz au decis să-l scoată pe ofiţer de sub urmărire penală şi să-i aplice o doar o amendă, în valoare de 1.000 de lei. Adică aproape de zece ori mai mult decât valoarea becurilor. Ofiţerul a scăpat astfel de acuzaţia de furt calificat, faptă pentru care risca până la 15 ani de puşcărie. Acesta a rămas, în schimb, fără serviciu.

O ruşine pentru poliţişti

Şefii lui au decis să-i retragă avizul de poliţie judiciară şi să-l dea afară. Motivul sancţiunii, comportamentul nedemn al ofiţerului. Bărbatul a comis furtul la doar o lună de când s-a angajat la DGA Braşov. Deşi a dorit o carieră îndelungată de om al legii, în care să lupte împotriva infractorilor, s-a dovedit a fi el unul de cea mai joasă speţă.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite