Braşov: Donaţii de peste 3.000 de lei la Ritmo Café

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania umanitară „Be an Angel This Christmas" iniţiată de Rotary Club împreună cu Ritmo Café a fost un succes. Suma de peste 3.000 de lei a fost strângă în perioada 1-23 decembrie.

În cadrul campaniei, în cele două locaţii Ritmo Café, braşovenii care au comandat dintr-un meniu special au donat 15 % din valoarea comenzii pentru a veni în sprijinul copiilor bolnavi.

image

În plus, pentru ca suma de bani să se întregească, aseară a avut loc şi o licitaţie. Obiectele licitate au fost „Chivas Royal Salute", un whisky ediţie limitată, o rochie de seară Sign creată de Serbana HadjiDai, un colier Mika, de Oana Ţigănuş, două tricouri Rotary, un tablou creat de Abigel Bulato, un artist platic din Sighişoara şi „Turya Glass Design", un ceas pe vitraliu de Nicoleta Damian.

brasov, rotary citadel brasov, ritmo cafe & lounge brasov, cadouri brasov, craciun brasov

„Responsabilitatea Socială a Companiilor este un lucru real şi necesar şi, dincolo de problemele economice cu care ne confruntăm cu toţii, nu ar trebui să uităm să aducem o contribuţie mediului în care trăim şi lucrăm! Ne bucurăm că putem aduce un zâmbet pe buzele unor copii ce nu au şansa de a petrece Crăciunul aşa cum se cuvine!" a declarat Mihai Filipescu, Presedinte Rotary Club Brasov Citadel.

brasov, rotary citadel brasov, ritmo cafe & lounge brasov, cadouri brasov, craciun brasov

Din suma strânsă vor fi făcute 120 de cadouri constând în dulciuri, fructe şi jucării care vor fi înmânate mâine, de la ora 10.30, micuţilor care îşi vor petrece Crăciunul internaţi la Spitalul de Pediatrie. Cei implicaţi în campania umanitară spun că acţiunea va deveni o tradiţie. „Luna decembrie este acea perioadă din an când devenim mai atenţi la cei mai puţin norocoşi decât noi şi ne deschidem inima (şi buzunarele) în încercarea de a-i ajuta. Ne bucurăm că un număr cât mai mare dintre concetăţenii noştri să îşi demonstreze generozitatea şi să devină «Îngeri» cu ocazia acestui Crăciun" a declarat Oana Sava, Manager Ritmo Cafe.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite