Braşov: Atenţie, şoferi! Nebunie pe DN1!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aglomeraţie în trafic
Aglomeraţie în trafic

Miile de turişti care au venit în acest weekend la munte au pornit acum către casă. Poliţiştii au deviat deja traficul din cauza aglomeraţiei şi ambuteiajelor create pe drumul naţional 1.

Nebunia pe DN1 a pornit la orele prânzului, când numărul maşinilor care circulă pe relaţia Braşov - Bucureşti aproape că s-a dublat. Turiştii care au pornit către casă au întâmpinat probleme în trafic, mai ales pe porţiunile de drum pe care se execută şi lucrări de reabilitare.

Pentru a fluidiza circulaţia, poliţiştii au luat măsura deviere traficului, de la ieşirea din Braşov, pe varianta ocolitoare DN1 A.

„Începând cu ora 13.45, s-a luat măsura devierii traficului rutier de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, în vederea evitării ambuteiajelor pe raza staţiunilor montane. Conducătorilor auto care pornesc din zona Bran-Moieciu, le recomandăm să circule pe DN73 Braşov - Piteşti, apoi pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, întrucât în Predeal, la intersecţia DN73A (Râşnov - Predeal) cu DN1, traficul se desfăşoară cu mare dificultate", se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite