Bradul de Crăciun a ajuns în Piaţa Sfatului. Are 28 de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bradul de Crăciun a ajuns în Piaţa Sfatului unde a fost montat. Bradul va fi împodobit în zilele ce urmează, iar luminiţele de Crăciun vor fi aprinse în 6 decembrie.

Înalt de 28 de metri, bradul a fost adus de la Vama Buzăului, din fondul forestier administrat de Regia Locală a Pădurilor Kronsdadt. Bradul are în jur de 70 de ani. Pentru tăierea, transportul şi montarea bradului în Piaţa Sfatului, Municipalitatea a plătit Regiei Locale a Pădurilor Kronstadt suma de 15.517 lei.

Anul acesta în Piaţa Sfatului vor fi multe noutăţi şi un loc special pentru fotografii. Decorul Piaţetei din Poveste este unul spectaculos. Va exista jilţul lui Moş Crăciun în care braşovenii şi turiştii se pot aşeza pentru fotografii. El va fi străjuit de doi doldaţi din Spărgătorul de Nuci în mărime naturală. Aceştia vor păzi şi cartea de legende ale Braşovului. Totul într-un decor de lumini spectaculos. În Piaţa Sfatului, cei nouă stâlpi de iluminat public vor fi ornaţi pe acelaşi model ca bradul pentru a fi replici mai mici ai acestuia, acesta fiind un alt element de noutate în acest an. Bradul, ca şi stâlpii, vor reuni toate cele trei culori ale luminiţelor din restul zonelor, respectiv roşu, auriu şi argintiu. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite