Amenzi de 763.000 de lei, de la Garda Financiară Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma mai multor controale desfăşurate pe primele şapte luni ale acestui an, Garda Financiară Braşov a închis activitatea a 109 agenţi economici şi a aplicat 269 de amenzi contravenţionale, în valoare totală de 763.610 lei.

În total au fost confiscate mărfuri în valoare de 231.731 lei, dintre care 24 de tone au reprezentat fructe şi legume provenite în urma controalelor din Piaţa Stupini.

Prejudiciul stabilit în urma acestor nereguli este de aproximativ şase milioane de lei pentru care s-au întocmit măsuri asiguratorii. „Am desfăşurat mai multe controale în vederea prevenirii fraudelor fiscale, chiar dacă am mai rămas doar 30 de angajaţi. În continuare, trebuie să ne dozăm resursele şi timpul în aşa fel încât să rezolvăm în timp legal toate petiţiile", a declarat Dan Cojocaru, comisarul al Gărzii Financiare Braşov.

Următoarea piaţă vizată de cei de la Garda Financiară este cea de la Traian. În urma mai multor controale au fost confiscate mii de produse din piaţa de haine second-hand, iar comisarii promit că vor lua măsuri pentru ca în acea zonă neînregistrată să nu se mai comercializeze produse second-hand.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite