Amendă de 20.000 de lei pentru Serviciul Public Local de Termoficare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului (CRPC) Braşov a finalizat astăzi acţiunea de control efectuata la Serviciul Public Local de Termoficare (SPLT) Brasov.

Verificarile au fost demarate în data de 3.11.2016 şi au avut ca obiectiv modul cum (nu) funcţionează sistemul de termoficare din Braşov.

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Braşov a încheiat astăzi, 23 noiembrie 2016, procesul-verbal de constatare a contravenţiei prin care a sancţionat  SPLT Braşov cu amenda contravenţionala in cuantum de 20.000 lei pentru neregulile constatate.

Este vorba de nerespectarea măsurilor de conformare solicitate de CRPC. De exemplu, SPLT nu a trecut un tarif în contract care nu este aprobat de ANRSC, aşa cum stabileşte legea. Mai mult, contractul încheiat de SPLT cu cetăţenii nu are toate elementele legale, în sensul că se încheie un contract, dar nu se spune când în intră în vigoare…

„Vom supraveghea in continuare acest segment de activitate si vom interveni ori de cate ori va fi cazul in sprijinul consumatorilor, iar cei responsabili pentru prejudicierea grava a drepturilor consumatorilor si pentru punerea in pericol a vietii si sanatatii acestora vor fi sanctionati”, a precizat comisarul şef Sorin Claudiu Susanu.
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite