Alex Chipciu (FC Braşov): „Avem o revanşă de luat cu Oţelul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a 23-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, vineri, 1 aprilie, de la ora 18.45, pe Stadionul Tineretului, liderul campionatului, Oţelul Galaţi.

Mijlocaşul „stegarilor", Alexandru Chipciu, consideră că FC Braşov are de luat o revanşă în faţa Oţelului, după eşecul nemeritat din meciul tur.

Nu contează să marchez eu, ci să câştige echipa. Ne-a prins foarte bine această pauză competiţională, pentru că ne aşteaptă un program infernal. Va fi un meci foarte greu, împotriva unei echipe foarte bune, însă, dacă vom evolua cu determinare şi agresivitate, vom câştiga.

Avem de luat o revanşă, după meciul din tur, în care am pierdut nemeritat, după un gol luat în minutul 90, cu doi jucători eliminaţi, iar finalul acelui joc s-a disputat pe întuneric
", a spus Chipciu, care a vorbit şi despre viitorul carierei sale sportive.

 „Mă simt bine când aud că Gigi Becali mă vrea, înseamnă că sunt apreciat pentru ceea ce fac pe teren. Acum nu mă gândesc să plec de la Braşov. Sunt doar la primul an în prima ligă şi trebuie să joc, în continuare, cât mai bine", a declarat Alexandru Chipciu.

La rândul său, fundaşul Adrian Rusu este convins că FC Braşov va câştiga meciul cu Oţelul. „Ne-am pregătit foarte bine în această pauză competiţională. Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci foarte dificil cu Oţelul. Vom întâlni o echipă cam de profilul nostru, care munceşte toate cele 90 de minute.

Sunt convins ca va fi un meci frumos. Nu ne intereseaza şansele Oţelului la titlu, important este să câştigăm noi şi să ne atingem obiectivul. Sunt un tip optimist şi cred că avem 90% şanse să câştigăm cu Oţelul
".

Alexandru Chipciu şi Adrian Rusu au fost prezenţi, astăzi, la magazinul oficial al FC Braşov, situat în complexul „Eliana Mall", unde au acordat autografe şi s-au fotografiat cu 14 copii de la Şcoala Generală Nr. 6 din Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite