Aflaţi care este cel mai nesimţit cartier al Braşovului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la peturi şi până la chiloţi sau resturi de mâncare, toate sunt aruncate pe geam de locatari. Deşi sunt amendaţi cu regularitate, oamenii ignoră sancţiunile şi nu le plătesc. Nimeni nu îi mai poate educa acum.

În zonă sunt şi oameni cu bun simţ, care sunt ruşinaţi de ce fac vecinii lor. „Nişte nesimţiţi! Unii dintre ei pleacă dimineaţa la serviciu cu maşina şi lasă punga de gunoi în parcare. Alţii care vin de la cumpărături lasă bidoanele sau cutiile de suc pe jos, în mijlocul străzii. Mai sunt unii care vin după-masă acasă şi lasă cutiile de bere la mine în grădină. M-am săturat să tot strâng după ei", a spus Florin Nazare, un locatar de pe strada problemă.

Poliţiştii locali spun că îi sancţionează pe cei care nu respectă curăţenia, dar aceştia nu-şi plătesc amenda. „În zona respectivă au fost aplicate cele mai multe contravenţii cu privire la salubrizare, fiindcă locatarii nu depozitează deşeurile menajere în locurile stabilite. Amenda nu-i ajută cu nimic şi acolo găsim de la chiloţi aruncaţi, până la frigidere", a spus Marcel Chirilă purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Braşov.

Aflaţi din numărul din data de 8 septembrie, al săptămânalului ADS Braşov, care este cel mai murdar cartier al oraşului şi la ce măsuri se gândesc autorităţile

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite