Acţiune de amploare a poliţiştilor pentru combaterea furtului de lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au descins, ieri, în Gârcini, Codlea şi pe raza comunelor Apaţa, Măieruş, Feldioara şi Hălchiu.  Sancţiunile aplicate depăşesc, în total, suma de 10.000 de lei.

Acţiunea poliţiştilor din Gârcini a avut loc în zonele Valea Gârciniului şi B-dul G. Moroianu. În timpul controalelor, oamenii legii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 de lei.

Poliţiştii au făcut şi o captură. Purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, spune că „polițiștii săceleni au efectuat 4 percheziții domiciliare,î n baza unor autorizații emise de Judecătoria Brașov, la patru locuințe din cartierul Gârcini, ocazie cu care  au fost identificați doi bușteni, de 8 metri lungime fiecare, pentru care proprietarul nu a putut prezenta documente justificative. Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar cercetările continuă pentru a se stabili proveniența acestui material".

În urma acţiunilor întreprinse în celelalte localităţi, poliţiştii au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9.000 lei, la Legea  171/2010.

 Şi asta nu e tot. „S-au confiscat cantităţile de 1,25 m.c. lemn de foc din specia fag, de la o persoană fizică, și  34,9 m.c. buşteni din specia răşinoase, de la o societate comercială, lemn care a fost predat în custodie Ocolului Silvic „Codrii Cetăţilor" Codlea, iar polițiștii continuă verificările la societatea respectivă,cu privire la modul de gestionare a materialelor lemnoase de către administratorul societăţii", mai declară comisarul şef Liviu Naghi.   

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite