Accident mortal la Mândra. O maşină scăpată de sub control a intrat într-un autocar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autocar şi un autoturism s-au ciocnit frontal în această dimineaţă pe Dn 1 la Mândra, în apropiere de Făgăraş. Cauza accidentului a fost viteza excesivă.

UPDATE 14.00. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Rutiere, circulaţia pe DN 1 a fost reluată în ambele sensuri. Şi traficul feroviar a fost reluat după ce autocarul a fost mutat de pe calea ferată. Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi că circule cu viteză redusă în zonă deoarece sunt curbe periculoase, iar şoseaua este umedă.

UPDATE 11.06. Şoferul de 20 de ani care se afla la volanul autoturismului a încercat sp depăşească un camion, dar a pierdut controlul volanului. S-a izbit de un parapet, iar apoi a intrat în autocar.  „Din cauza vitezei, şoferul, în vârstă de 20 de ani, a pierdut controlul maşinii şi s-a lovit de un parapet, apoi a ricoşat şi a ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autocar care transporta persoane“, a spus Cosmin Giosanu., de la Poliţia Rutieră Braşov.

Autocarul aparţine firmei Atlasib şi se întorcea la Sibiu după o cursă internaţională. Şoferl vinovat de accident a murit pe loc. Alte persoane nu au mai fost rănite.

ora 10.35. Din primele informaţii primite de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, şoferul autoturismului a decedat în urma impactului. Circulaţia în zona este blocată în acest moment. Trei persoane se aflau în autocar în momentul producerii accidentului. Şi circulaţia feroviară este blocată după ce autocarul a ajuns cu o roată pe calea ferată aflată în apropiere.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite