Absurd: Pasajul de pe strada Independenţei din Braşov, un miraj al edililor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă în luna ianuarie, consilierii locali au aprobat o hotărâre similară, privind indicatorii tehnico-economici aferenţi investiţiei, la finele săptămânii trecute, au aprobat, din nou, acelaşi lucru.

Pasajul peste calea ferată din zona Independenţei începe să fie o Fata Morgana a Braşovului. Edilii au scos la lumină acest proiect încă de anul trecut, iar în luna ianuarie chiar au şi aprobat indicatorii tehnico-economici pentru acest proiect, spunând că anul acesta vor începe şi lucrările. Din păcate, singura schimbare în zonă a fost constrcuţia unui trotuar, iar denivelările de la trecerea la nivel cu calea ferată au fost doar un pic plombate, reprezentanţii Primăriei spunând că nu pot face lucrări de amploare, fiindcă zona aparţine CFR.

Valoare indicatorilor tehnico-economici, aprobaţi la început de an, era de 5,5 milioane de euro. Vineri, în şedinţa de Consiliu Local, stupoare, consilierii au aprobat exact acelaşi proiect şi acelaşi sume, fără a face însă, referire şi la o dată exactă privind începerea lucrărilor.

Cozi la barieră

Reprezentanţii Primăriei au luat decizia să construiască acest pasaj, întrucât valorile de trafic au crescut foarte mult şi vor mai creşte ţinând cont de dezvoltarea noilor cartiere rezidenţiale din zonă. Pasajul Independenţei va fi realizat suprateran, fiind obţinut avizul CFR în acest sens.

În prezent, şoferii stau foarte mult  la bariera de pe Independenţei, iar traversarea se face foarte greu, din cauza gropilor. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite