A fost reluată licitaţia pentru ridicarea maşinilor parcate neregulamentar. Cât costă să vă recuperaţi autoturismul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria caută o firmă care să ridice maşinile parcare neregulamentar. Ca să vă recuperaţi autoturismul veţi plăti între 200 şi 370 de lei pentru ridicare şi transport şi câte 50 de lei pe zi pentru depozitarea maşinii.

Primăria a reluat licitaţia pentru ridicarea maşinilor parcate neregulamentar şi speră ca de data aceasta să găsească o firmă care să se ocupe de aceasta problemă, după ce la licitaţia anterioară nu a fost niciun ofertant. Durata contractului este de cinci ani.

,,Sper ca de data aceasta să avem măcar o ofertă şi să putem încheia un contract, astfel încât să scadă din ce în ce mai mult situaţiile în care unii confundă intersecţiile sau trecerile de pietoni cu parcările. Nu am făcut modificări majore la caietul de sarcini, cu excepţia faptului că nu a mai fost prevăzută o suprafaţa minimă pentru depozitare maşinilor ridicate şi, de asemenea, nu mai este prevăzută nici o sumă minimă care trebuie virată de concesionar ca redevenţă. În cazul acestui criteriu eliminat din caietul de sarcini, am ţinut cont de faptul că nu depinde de concesionar câte maşini sunt parcate neregulamentar şi pentru câte dă poliţia dispoziţie de ridicare, astfel încât nu putem calcula un prag minim de redevenţă“, a precizat viceprimarul Laszlo Barabas.

Tariful de ridicare pentru vehicul/remorcă/rulotă:
- cu masa totală maximă autorizată de până la 3,5 tone: 300 de lei;
- cu masa totală maximă autorizată de peste 3,5 tone: 370 de lei;
Tarif de transport pentru vehicul/remorcă/rulotă:
- cu masa totală maximă autorizată de până la 3,5 tone: 150 de lei;
- cu masa totală maximă autorizată de peste 3,5 tone: 200 de lei;
Tarif zilnic depozitare pentru vehicul/remorcă/rulotă: 50 de lei;
Tarifele pentru depozitare se calculează pe intervale de 24 de ore începând de la data şi ora depozitării.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite