A fost adus bradul din Piaţa Sfatului. Are 26 de metri şi va fi împodobit cu 50.000 de beculeţe, 1 km de beteală şi 300 de globuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Împodobirea bradul va începe chair astăzi. FOTOMediafax.
Împodobirea bradul va începe chair astăzi. FOTOMediafax.

Împodobirea oraşului începe chiar astăzi, iar aprinderea luminilor se va face aşa cum ne-am obişnuit în 6 decembrie. Evenimentul va fi urmat de mai multe concerte.

Vor fi montate ornamente pe stâlp pe următoarele străzi: Eroilor, Mureşenilor, G. Bariţiu, zona Livada Poştei-Casa Armatei şi N. Iorga, pe str. Republicii: tavan luminos şi doi îngeraşi. Vor mai fi ornamente în Piaţa Sfatului şi Piaţa Enescu. Casa Sfatului va fi decotată cu ţurţuri luminoşi.  

Bradul din Piaţa Sfatului a fost şi el adus şi are aprox 26 de metri. Va fi împodobit cu 50.000 de beculeţe, 60 de sfeere luminoase, 80 de conuri luminoase, 2000 de becuri mari, 800 de flash-uri, 1 km de beteală, şi 300 de globuri argintii. Un al doilea brad va fi împodobit în Piaţa Enescu cu ghirlande luminoase, beculeţe, beteală şi globuri. Brazii au fost duşi din pădurile Municipalităţii de către Regia Pădurilor Kronstadt, fără a mai fi nevoie de achiziţionarea lor. În Piaţa Sfatului şi Piaţa Enescu va fi Târg de Crăciun. Luminile se vor aprinde în 6 decembrie. Momentul va fi urmat de un recital de colinde, un concert Voltaj şi un foc de artificii.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite