30% din personalul Consiliului Judeţean Braşov, în pericol de disponibilizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bugetul de numai 160 de milioane de lei nu ajunge nici măcar pentru asigurarea salariilor pentru angajaţii din instituţiile subordonate Consilului Judeţean (CJ) Braşov. Spitalele sunt în pericol de colaps.

Bugetul cu 20% mai puţin al Consilului Judeţean dă peste cap activitatea CJ Braşov. Aristotel Căncescu, preşedintele Consilului Judeţean susţine că bugetul alocat Braşovului duce la disponibilizări masive şi chiar la renunţarea la unele dintre spitale.

Vom ajunge să nu mai funcţionăm deloc. Suntem nevoiţi să renunţăm la o parte din activitate şi ne vedem nevoiţi să renunţăm şi la unele spitale, pentru că şi pentru sănătate bugetul este tot cu 20% mai mic. Vom ajunge chiar în situaţia de a nu mai face nicio investiţie", a declarat Aristotel Căncescu.

Bugetul alocat judeţului Braşov este de 160 de milioane de lei, bani care vor trebui folosiţi atât pentru cheltuielile salariale, dar şi pentru spitale.

Dacă acest buget se aprobă vom fi nevoiţi să reducem aparatul bugetar cu până la 30%, după ce am făcut oricum o reducere la sânge a personalului", a mai spus Aristotel Căncescu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite