2,5 ani de închisoare pentru banii falşi de la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşoveanul a fost condamnat la ]nchisoare, dar cu suspendarea execut[rii pedepsei FOTO Shutterstock
Braşoveanul a fost condamnat la ]nchisoare, dar cu suspendarea execut[rii pedepsei FOTO Shutterstock

Magistraţii Curţii de Apel Braşov  au respins astăzi, 1 iunie 2016, ca nefondat, apelul unui bărbat, condamnat pentru punerea  în circulaţie, în august 2015, de bancnote false.

Instanţa a menţinut sentinţa pronunţată de Judecătoria Braşov, care l-a condamnat pe Paris Constantin la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani şi jumătate. Sentinţa este definitivă.

În 8 august 2015, braşoveanul se oferea să plătească 1.000 de euro pentru o brăţară şi un lanţ de aur unui alt bărbat. Acesta din urmă a acceptat foarte rapid târgul, bucuros că poate obţine o sumă nesperat de mare pe bijuterii. Numai că, în momentul în care a ajuns la casa de schimb şi a vrut să schimbe valuta, s-a trezit cu o surpriză: banii erau falşi.

Victima a anunţat Poliţia, iar Paris a fost găsit de oamenii legii la două luni de la încheierea târgului şi acuzat de falsificare de valori străine, punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune.

În 19 octombrie, Paris Constantin a fost dus la Judecătoria Braşov, unde magistraţii au decis că trebuie să rămână după gratii pentru 30 de zile. Bărbatul a ieşit din arestul IPJ Braşov în prima zi a acestui an şi de atunci se află în libertate.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite