24 de localnici din Apaţa au fost prinşi că furau curent electric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Indivizii s-au folosit de instalaţii improvizate şi au beneficiat de curent până ieri, când au fost prinşi de oamenii legii.

Localnicii au fost depistaţi în urma unei acţiuni a poliţiştilor, care s-a desfăşurat cu efective mărite, în toată comuna. La razie au participat 25 de polițiști,15 jandarmi din cadrul Grupării Mobile Burebista Brașov, 6 angajați ai S.C. Electrica S.A.,2 angajați ai Ocolului silvic din localitate și 2 comisari de la Garda Financiară.

În timpul acţiunii au fost legitimate mai multe persoane şi au fost aplicate peste 30 de amenzi, în valoare totală de circa 22.100 de lei.

„Au fost legitimate 89 persoane, controlate 6 unități comerciale și 42 autovehicule și s-au aplicat 32 sancțiuni contravenționale,în valoare totală de 22.142 lei,fiind confiscată cantitatea de 5 metri cubi lemn foc, pentru care nu existau documente legale de proveniență. Cu ocazia raziei, polițiștii au depistat 24 localnici, care sustrăgeau energie electrică,folosind instalații improvizate și au întocmit acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de sustragere de enegie electric,conform Legii 13/2007", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite