120 de copii şi-au sărbătorit ziua alături de „Kronospan“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Distracţia a fost pe primul plan, iar micuţii au plecat acasă încărcaţi de daruri. Kronospan a invitat la sărbătoare elevi de la Şcoala Generală 14 şi copii ai angajaţilor, dar şi 20 de micuţi de la două centre de plasament.

120 de copii au fost invitaţi de către compania „Kronospan" să sărbătorească 1 iunie, în avans. Curtea Şcolii Generale nr. 14 a răsunat de glasurile copiilor care au avut parte de meciuri de fotbal, de handbal, întreceri pe role, dar şi campionate de tenis sau bedminton. „Sărbătorim cu câteva zile în avans Ziua Copilului. Am invitat aici peste 120 de copii, copii ai angajaţilor, de la două orfelinate din Braşov, aduşi de Asociaţia House of Angels, dar şi de la Şcoala nr. 14, din Bartolomeu. I-am invitat pe toţi sărbătorească această zi specială prin concursuri sportive, dar şi alte activităţi distractive", ne-a delcarat Oana Bodea, PR manager Kronospan.

image

Excursie imaginară, pe Lună

Totodată, micuţii de clasele I-IV au realizat, sub îndrumarea reprezentanţilor Grupului pentru Iniţiativă Locală Gil Corona, o călătorie imaginară pe lună. Copiii au construit din materialele reciclabile puse la dispoziţie de Kronospan un turn, pentru a ajunge cât mai repede pe lună, iar odată ajunşi acolo au desenat tot ceea ce au văzut şi au simţit. „Facem un castel, ca să ajungem la prietenii noştri extratereştrii, care locuiesc pe Lună", ne-a spus entuziasmat Marius Andrei Anghelaş, elev în calsa I, la Şcoala Generală nr. 14.

image

Copiii au fost astfel iniţiaţi în tehnicile de fotografie şi animaţie şi la final au primit câte un exemplar de colecţie al cărţii „Lună plină", scrisă de Gál Andrea.

Ziua s-a încheiat cu o mulţime de cadouri puse la dispoziţie de Kronospan pentru toţi copiii.

image

Evenimentele dedicate Zilei de 1 Iunie şi susţinute de Kronospan, în colaborare cu Grupul pentru Initiativă Locală Gil Corona, vor continua însă, pe tot parcursul săptămânii. Astfel, marţi elevii de la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna" şi de la Liceul „Andrei Mureşanu" sunt invitaţi să participe la workshop-ul „Studioul de animaţie. De la hârtie la HighTech".

De asemenea, miercuri, la Muzeul de Artă din Braşov, va avea loc lansarea cărţii pentru copii „Lună plină. Pleine lune".

Joi, 30 de copii de la şcoala din Stupini sunt invitaţi la Cetatea Ghimbav pentru a intra în lumea magică a lui Meister Ulricus, o veche cunoştinţă a legendarului împărat Iosif al II-lea.

„Sărbătorirea Zilei de 1 Iunie face parte din politica de responsabilitate socială a Kronospan şi a devenit deja o tradiţie. În fiecare an compania organizează pentru copii diferite evenimente", a mai explicat Oana Bodea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite