Vezi aici unde te poţi distra în judeţul Brăila în mini-vacanţa de 1 mai. Studiază lista preţurilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorii locurilor de agremet au luat măsurile necesare o pentru ca tradiţionala petrecere la iarbă verde să fie una de succes.Nu doar pădurea de la Stejaru aşteaptă petrecăreţii. Şi Blasova şi Lacu Sărat sunt pregătite, în această perioadă, pentru o mini-vacanţă la preţuri rezonabile.

Este deja o tradiţie ca de 1 mai să fie dat oficial startul sezonului estival. Practic, în zilele libere de 1şi 2 mai, Staţiunea Lacu Sărat, aflată la cinci kilometri de oraş, este luată cu asalt de cei care vor să marcheze momentul.

Bucurie pentru cei mici în Lacu Sărat


Cei care doresc să petreacă nestingheriţi şi să ofere în acelaşi timp un spaţiu de joacă celor mici pot opta pentru Tabăra Lacu Sărat.
„Avem acolo căsuţe de 2 şi 3 locuri la preţul de 25 lei/persoană, pe zi. La căsuţele mari de 4-6 locuri, tariful este de 15 lei/persoană, iar cine vrea căsuţa de protocol, tariful este de 200 lei pe zi. Cei care doresc să intre doar la picnic, taxa de acces în incintă este de 4 lei de persoană, şi are acces la mesele dispuse în interiorul taberei, la grătare, precum şi la sursele de apă. Copiii de până în 10 ani nu plătesc taxă de intrare", ne-a declarat Alin Mihnea Badiu, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret.
Condiţii la Stejaru

image

La grătare, dar cu grijă, în pădurea Stejarul

image

Cum cei mai mulţi dintre brăileni vor alege însă pădurea Lacu Sărat pentru distracţie, autorităţile au luat deja măsuri. Miercuri, directorul Direcţiei Silvice Brăila, ing. Cristian Gurgu, şi viceprimarul Doiniţa Ciocan au inspectat locul.
„O să aducem două WC-uri ecologice, două tomberoane de gunoi şi o cisternă cu apă. De asemenea, vom monta grătare, iar cine doreşte le va putea folosi fără nicio obligaţie", ne-a informat directorul Cristian Gurgu.

Căsuţe de închiriat în Lacu Sărat

image

Autorităţile cer brăilenilor, dar şi gălăţenilor, care vin în număr tot mai mare să se distreze în această pădure, să aibă asupra lor o pungă pentru a aduna gunoiul menajer.
„Taxă de intrare la picnic nu vrem să punem anul acesta. Dacă însă vom fi nevoiţi să adunăm mizeria lăsată de petrecăreţi câteva zile la rând din toată pădurea, atunci vom reintroduce taxa de 8 lei de persoană, ca anul trecut", ne-a declarat ing. Gurgu.
Se deschide şi Blasova

Bac-ul spre IMB, 18 lei pentru o maşină, dus

image

Cunoscutul punct turistic de la Blasova va fi deschis tot de 1 mai. Pentru doritori, tarifele practicate sunt de 150 lei pentru o căsuţă pe zi (cinci locuri) cu acces la club (biliard, table, popice) sau 15-20 lei de persoană pe zi în căsuţele simple. Tariful pentru instalarea cortului este de 15 lei/zi. „La Blasova plata se face direct la sediul D.J.TS.", ne-a informat directorul Alin Badiu.

Spre Insulă, cu bac-ul

image
Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite