Verificări ale poliţiştilor brăileni la 11 şcoli din judeţ pentru prevenirea violenţei şi a absenteismului şcolar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică, Biroului Rutier Brăila şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, sprijiniţi de jandarmi, au efectuat o serie de controale la mai multe unităţi şcolare.

Pe 4 octombrie, oamenii legii au controlat mai multe societăţi comerciale, au legitimat 20 de persoane, au oprit în trafic şi controlat 12 autovehicule, 4 dintre şoferii acestora fiind testaţi cu aparatul etilotest.

”Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat trei sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, în aceeaşi zi, în intervalul orar 09:00–12:00, poliţiştii din cadrul Biroului Proximitate au desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului, pe linia prevenirii violenţei şi a absenteismului şcolar”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Cu această ocazie, au fost verificate 11 unităţi de învăţământ, au fost legitimate 17 persoane ce se aflau în zona acestora, au fost purtate discuţii cu directorii şi au fost consiliaţi 21 de elevi care absentau de la şcoală.

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite