Urmărit de poliţişti după ce a refuzat să oprească autoturismul la semnalele oamenilor legii. Ce au găsit în maşina vitezomanului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 36 de ani se va alege cu dosar penal pentru port fără drept de obiecte periculoase şi deţinere de substanţe interzise. Un pasager din maşina cu care şoferul se deplasa încălcase condiţiilor controlului judiciar, având interdicţia de a părăsi municipiul Ploieşti.

Pe 19 decembrie, un echipaj al Serviciului Rutier Brăila, în timp ce se afla pe DN 2B,  în localitatea Silistraru,  a surprins cu aparatul radar un autoturism care circula cu 97 km/h în localitate. Şoferul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, astfel că aceştia au pornit în urmărirea autoturismului până la ieşirea din localitatea Lacu Sărat, unde au reuşit să îl oprească.

”Cu ocazia verificărilor, s-a stabilit faptul că şoferul, în vârstă de 36 de ani, este din municipiul Ploieşti, iar  pasagerul, tot un ploieştean în vârstă de 27 ani, se afla sub control judiciar având interdicţia de a părăsi municipiul Ploieşti”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii au găsit o toporişcă şi 23 de pliculeţe, ce conţineau fragmente dintr-o substanţă vegetală de culoare verde maro. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 şi i-a fost reţinut permisul de conducere.  

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru port fără drept de obiecte periculoase, iar cercetările în legătură cu fragmentele de substanţă vegetală găsite în maşina ploieşteanului au fost preluate de Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila. De asemenea, a fost anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova în legătură cu încălcarea de către celălalt bărbat a condiţiilor controlului judiciar.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite